قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۳/۲۴ - ۱۶:۴۷

پاکسازی کامل منطقه «المعتصم»

استاندار صلاح‌الدین از پاکسازی کامل منطقه «المعتصم» از دست تررویست‌های داعش خبر داد.

پاکسازی کامل منطقه «المعتصم»
به گزارش سراج24، سومریة نیوز اظهار کرد: «احمدعبدالله‌الجبوری» اسیتاندار صلاح‌الدین از آزادسازی منطقه «المعتصم» و پاکسازی کامل جاده بغداد خبر داد.
 
الجبوری گفت: «نیروهای امنیتی با همراهی عشایر «البوفراج» و «الجبور» و نیروهای مردمی توانستند منطقه «المعتصم» در استان صلاح الدین را آزاد کنند.»
 
همچنین پیش از این ستاد کل نیروهای مسلح عراق از آزادسازی منطقه «الاسحاقی» در استان صلاح الدین خبر داده بود.
 
فرمانده یگان های عملیاتی در سامرا نیز از کشته شدن ۱۷۰تروریست داعشی در منطقه «الاسحاقی» خبر داده است.
 
گروه تروریستی داعش بامداد سه‌شنبه هفته گذشته با قشون‌کشی به عراق، شهر موصل و استان نینوی را به اشغال درآورد و هم اکنون درگیری های سنگینی در استان‌های صلاح‌الدین، الانبار، کرکوک و نینوا و برخی مناطق دیگر بین ارتش، گروههای مردمی، عشایر و نیروهای پیشمرگه با گروه تروریستی داعش جریان دارد.
 
منبع:فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••